• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید نماینده مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۶ |
بازدید نماینده مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان
بازدید نوروزی علیرضا محجوب، نماینده مجلس شورای اسلامی از نحوه خدمت رسانی به هموطنان در مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان انجام شد.
 به گزارش روابط عمومی مرکز شفا یحیاییان؛ علیرضا محجوب  نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی و دبیرکل خانه کارگر در تاریخ 6 فروردین 1398 و همزمان با یازدهمین روز از آغاز طرح سلامت نوروزی، از این مرکز بازدید نمودند.
 در این بازدید آقای محجوب با اهدا شاخه گل و کارت پستال ضمن عرض تبریک سال نو از زحمات شبانه روزی و بدون توقف همکاران در واحد های اورژانس ، بخش های بستری ، داروخانه و ... تشکر کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 519 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر