دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 1096521

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 1712

کاربران حاضر در پایگاه: 3

جلسه بررسی مشکلات مراکز تحت پوشش در هنگام وقوع بلایا و حوادث در شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۸ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان، جلسه ای بررسی مشکلات مراکز تحت پوشش در هنگام وقوع بلایا و حوادث و بررسی نقاط قوت و ضعف طرح بسیج سلامت نوروزی و خدمات سفر با حضور دکتر دانوش دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، دکتر المیرا سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت و سرپرست درمان، مهندس خدیجه پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط و مسئول روابط عمومی، دکتر منیزه مشتاقی کارشناس مسئول گسترش ، مهندس ولی اله درستکار مسئول امور عمومی ، مهندس سولماز بهمقام کارشناس مسئول حوادث و بلایا ، ابراهیم سپهرکیا مسئول حراست و در روز شنبه 17 فروردین در اتاق مدیریت برگزار شد.
در این جلسه دکتر دمیریان ضمن مرور اقدامات صورت گرفته با توجه به شرایط نامساعد جوی و دستورالعمل های وزارتی و دانشگاهی صادر شده در طی ایام نوروز بر اهمیت آمادگی کامل و رفع مشکلات پیش آمده در مراکز تحت پوشش  تاکید کردند.
سپس در این جلسه با توجه به بازدیدهای انجام شده در طی این مدت  نقاط قوت و ضعف شبکه بهداشت و درمان بهارستان در مواجهه با بحران بررسی گردید.
در ادامه هر یک از حاضرین متناسب با شرح وظایف مربوطه,در خصوص فعالیت های انجام شده و نیز فعالیت هایی که در صورت بروز بحران باید انجام پذیرد مطالبی را بیان کردند.

دفعات مشاهده: 82 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر