• پایگاه فرهنگسازی سلامت

راه اندازی رشته تغذیه بالینی در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
راه اندازی رشته تغذیه بالینی در دانشگاه
رشته تغذیه بالینی در مقطع کارشناسی ارشد از نیمسال دوم 98-97 در گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت راه اندازی شد.
به نقل از روابط عمومی دانشکده بهداشت: گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت از سال 1395 همزمان با تصویب رشته تغذیه بالینی در وزارت بهداشت درصدد راه اندازی رشته تغذیه بالینی بوده است.
با توجه به اینکه دانش آموختگان این رشته از توانایی ارائه خدمات و مراقبت های تغذیه بالینی در بیمارستان برخوردار خواهند بود، راه اندازی این رشته از جهت بالا بردن کیفیت آموزشی و درمانی در مراکز درمانی و بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران اهمیت دارد.
اعضای هیئت علمی گروه علوم تغذیه با تلاش مجدانه خود ابتدا زیرساخت های لازم برای رشته تغذیه بالینی را در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم (ص) فراهم کردند.
همچنین بخش تغذیه بالینی نیز در این بیمارستان دایر شده است و متخصصین بخش های مختلف بیمارستان از جمله قلب و عروق، گوارش، CCU، ICU، نفرولوژی، آنکولوژی با این بخش همکاری خواهند داشت.
از مهرماه سال 1398، 5 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته تغذیه بالینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته خواهند شد.
اساتید گروه علوم تغذیه، ضمن تبریک راه اندازی این رشته، ارتقاء روز افزون بهره وری آموزشی، بالینی و پژوهشی دانشجویان این رشته را آرزومندند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر