• پایگاه فرهنگسازی سلامت

اطلاعیه شماره 2 بسیج جامعه پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
اطلاعیه شماره 2 بسیج جامعه پزشکی ایران
مهلت ثبت نام نیروهای جهادی دانشگاه برای اعزام به مناطق سیل زده تمدید شد.
به نقل از روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی :ضمن تشکر از استقبال بی سابقه همکاران در ثبت نام در گروه جهادی این مرکز و با عنایت به اینکه مسئولیت بهداشت و درمان شهرستان هویزه به دانشگاه علوم پزشکی ایران سپرده شده است و فعلاً بالغ بر 5000 نفر تحت پوشش دارد لذا جهت تامین کادر مورد نیاز در مدت حداقل سه ماه با توجه به شرایط آب گرفتگی موجود استان خوزستان، خواهشمند است افرادی که هنوز موفق به ثبت نام در کدرشته های ذیل نشده و یا قبلا کد آنها اعلام نشده، نسبت به ارسال نام و نام خانوادگی، کدملی، شماره همراه، کدانتخابی برای همکاری طبق جدول ذیل و جنسیت به شماره پیامکی 3000581106 تا تاریخ 30 فروردین اقدام نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر