• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته مرگ مادر باردار در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
د رسال جدید اولین کمیته مرگ مادر باردار  شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم: د رسال جدید اولین کمیته مرگ مادر باردار این شبکه،شنبه، 24فروردین 98، با حضور مدیر، رئیس امور عمومی، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده وکارشناس برنامه مادران شبکه بهداشت، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت الارد،  مامای شاغل در پایگاه سلامت پرندک وکارشناس بهداشت روان آن مرکزدردفتر مدیریت  برگزار شد.
در ابتدای جلسه  دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، هدف از تشکیل کمیته مرگ مادر باردار را اهمیت آن به عنوان یکی از شاخصهای توسعه و حساس سازی پرسنل نسبت به این گروه هدف بیان کرد.
درادامه فاطمه قمرپور، کارشناس مسئول بهداشت خانواده این شبکه،  شرح کاملی از پرونده متوفی را عنوان و نکاتی که نیازمند دقت نظر بیشتر در زمینه پیگیری مادران و ثبت کامل پرونده بهداشتی  است را یاداوری کرد. سپس بعداز گفتگو و تبادل نظرمواردی همچون: ضرورت حساس سازی پرسنل در زمینه آموزش مادران در خصوص مراقبتهای  پیش بارداری، آشنایی هشدارها وعلائم خطر در گروه هدف، دقت در ثبت کامل پرونده بهداشتی مادر وغیره به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر