• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

ارسال اولین محموله اقلام دارویی و تجهیزات مورد نیاز هموطنان سیل زده خوزستان توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
اولین محموله اقلام دارویی و تجهیزات مورد نیاز هموطنان سیل زده خوزستان، صبح روز دوشنبه 26 فروردین ماه از دانشگاه علوم پزشکی ایران ارسال شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان نمود: بر اساس دستور وزیر بهداشت و با توجه به مسئولیت پشتیبانی استان خوزستان بویژه شهر هویزه توسط دانشگاه ایران ، تیم های بیمارستانی را آماده سازی کردیم تا بر اساس لیست اقلام مورد نیاز ، دارو و تجهیزات لازم را برای هموطنان سیل زده شهر هویزه ارسال نماییم.
دکتر ولایی بیان کرد : علاوه بر اعزام کادر پزشکی و پرستاری با هماهنگی معاونت درمان دانشگاه، دارو ،تجهیزات و شوینده های مورد نیاز را تهیه و ارسال می شود.
وی افزود: برخی اقلام دارویی اورژانسی است که باید سریعتر فراهم شود و برخی تجهیزات باید خریداری شود.
همچنین بر اساس لیست درخواستی ، با همکاری معاونت بهداشت  دانشگاه یک یونیت دندان پزشکی هم به آن منطقه ارسال می گردد.
معاون غذا و داروی دانشگاه اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم قدم کوچکی برای کاهش نگرانی و تامین سلامت هموطنان سیل زده خوزستان برداریم.
گفتنی است حامد فلاح نژاد ،کارمند هسته گزینش به عنوان نماینده دانشگاه به همراه این محموله دارویی به منطقه سیل زده هویزه اعزام شد.
وی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان کرد: ما برای تحویل اقلام دارویی و تجهیزاتی که توسط دانشگاه علوم پزشکی جمع آوری شده است به استان خوزستان اعزام می شویم تا بتوانیم به مردم آن مناطق خدمت رسانی نماییم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر