• پایگاه فرهنگسازی سلامت

اعزام تیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناطق سیل زده خوزستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
اعزام تیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناطق سیل زده خوزستان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از اعزام تیم درمانی به مناطق سیل زده خوزستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر توکلی ؛ معاون درمان در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه بیان کرد: پیروهماهنگی استانداری و سازمان مدیریت بحران مبنی بر معرفی شهر تهران به عنوان معین  استان خوزستان ، مقرر شد تا دکتر بیات ؛ نماینده تام الاختیار دانشگاه ایران جهت بررسی و ارزیابی منطقه سیل زده هویزه اعزام گردد که در حال حاضر ایشان در آن منطقه حضور دارد.
معاون درمان دانشگاه  تصریح کرد: بر اساس ارزیابی های انجام گرفته ، مهمترین مسئله در آن مناطق ؛ استقرار نیروهای درمانی ، تامین ملزومات دارویی و  تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات بهداشتی می باشد.
وی افزود: بر این اساس جلسه کارگروه حوادث  غیر مترقبه دانشگاه تشکیل و مصوب شد یک تیم درمانی شامل کادر پرستاری، پزشکان عمومی  و طب اورژانس به مناطق سیل زده خوزستان اعزام شود.
دکتر توکلی  خاطرنشان کرد: در این خصوص هماهنگی های لازم با محوریت معاونت درمان انجام گرفته است و نیازهای آن مناطق به صورت هفتگی بررسی و پشتیبانی می گردد.
ایشان با اشاره به ارسال اقلام دارویی و تجهیزات توسط سوی دانشگاه ایران ، از توجه سرپرست دانشگاه و سایر دست اندرکاران به این مسئله تشکر و قدردانی نمود  و گفت: شماره حساب هجرت بانک ملت از سوی دانشگاه ایران اعلام شده است که همه افراد می توانند جهت کمک به هموطنان سیل زده در این امر خیر مشارکت نمایند.

خبر : رهنورد

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 458 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر