• پایگاه فرهنگسازی سلامت

آمادگی معاونت بهداشت دانشگاه جهت ارائه خدمات در مناطق سیل زده خوزستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
آمادگی معاونت بهداشت دانشگاه جهت ارائه خدمات در مناطق سیل زده خوزستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر عبادی فردآذر معاون بهداشت در مصاحبه به خبرنگار روابط عمومی عنوان داشت: طبق دستور سرپرست دانشگاه و با توجه به برنامه ریزی  انجام شده در خصوص وظایف محوله معاونت های مختلف ، ارائه تجهیزات و خدمات دندان پزشکی جهت هموطنان سیل زده شهر هویزه توسط معاونت بهداشت دانشگاه  انجام می شود.
دکتر عبادی فردآذر بیان کرد: ارسال یونیت دندانپزشکی و اعزام کادر دندانپزشک و دستیار به مناطق سیل زده توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام گرفته است.
وی افزود: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت ارائه خدمات بهداشت محیط ، بیماری های واگیر و غیر واگیر، بهداشت روان و خانواده  ، آمادگی دارد تا در صورت اعلام نیاز به مردم مناطق سیل زده خدمات رسانی نماید.

خبر : رهنورد

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 212 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر