• پایگاه فرهنگسازی سلامت

ارائه گزارش نماینده تام الاختیار دانشگاه از روند امداد رسانی در استان خوزستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
ارائه گزارش نماینده تام الاختیار دانشگاه از روند امداد رسانی در استان خوزستان
نماینده تام الاختیار دانشگاه علوم پزشکی ایران ، گزارشی از روند امداد رسانی در مناطق سیل زده خوزستان ارائه داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر بیات  نماینده تام الاختیار دانشگاه ایران در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: با توجه به معرفی دانشگاه علوم پزشکی به عنوان معین استان خوزستان ، روز جمعه مورخ 23فروردین ماه به استان خوزستان اعزام شدم و از مناطق سیل زده دشت آزادگان، حمیدیه و هویزه بازدید نمودم.
وی گفت: حدود400 هزار نفر در استان خوزستان در معرض سیل قرار گرفتند که از این آمار ، تعداد 120 هزار نفر در کمپین ها ، مدارس و سالن های ورزشی اسکان یافتند.
دکتر بیات بیان کرد: با توجه به بازدیدهای انجام گرفته و تصمیمات اخذ شده ، همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران از دو جنبه مورد توجه است، یکی در خصوص اعزام کادر درمانی و دیگری تامین اقلام مورد نیاز .
عضو بسیج جامعه پزشکی دانشگاه افزود:دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری سپاه پاسداران در مزار شهدای هویزه یک بیمارستان صحرایی به ظرفیت 400 نفر  و با تخصص های مختلف ( داخلی ، زنان و ...) برپا کردند که بر اساس هماهنگی های انجام شده ، مقرر شده سه نفر پزشک عمومی ،دو نفر پزشک طب اورژانس، دو نفر دندانپزشک و 7 نفر کادر پرستاری از دانشگاه  ایران به استان خوزستان اعزام می شوند و اقلام دارویی ، تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی مورد نیاز توسط این دانشگاه تامین گردد.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی و گرم شدن هوا در استان خوزستان، امداد رسانی باید تسریع شود .
دکتر بیات اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم با خدمت رسانی به مردم غیورخوزستان ، از درد و آلام آنها کم نماییم.
به گفته ایشان ،مهمترین اقلام مورد نیاز مناطق سیل زده شامل دارو، مواد غذایی خشک و کنسرو ، کفش ، دمپایی ، لباس ، وشوینده می باشد که امید است با مشارکت و کمک مردم این موارد تامین گردد.
خبر : رهنورد

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 466 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر