دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 1106561

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 53

کاربران حاضر در پایگاه: 1

برگزاری کارگاه آموزشی طرح غربالگری بیماری سل در دانش آموزان اتباع خارجی در اداره آموزش و پرورش ناحیه 2

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۷ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ؛ کارگاه آموزشی بیماریابی سل با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان بهارستان و اداره آموزش و پرورش ناحیه 2 و با حضور رابطین سلامت آموزش و پرورش ناحیه 2 در روز دوشنبه 26 فروردین 98 در اداره آموزش و پرورش ناحیه 2 برگزار شد.
در ابتدا آروین کارشناس بیماری های واگیر به تشریح وضعیت بیماری سل در سطح شهرستان و لزوم بیماریابی سل در بین دانش آموزان تبعه خارجی (افاغنه ، پاکستانی ، سوری ، عراقی و ...) پرداخت و گفت هدف از اجرای این طرح بیماریابی سل در اتباع خارجی به عنوان یکی از گروههای پرخطر و همچنین اجرای برنامه بیماریابی فعال با استفاده از همکاری های برون بخشی می باشد.
در ادامه این جلسه ، درمورد نحوه شناسایی افراد مشکوک به سل و دارای سرفه مزمن و اقدامات لازم در تشخیص بیماری سل به عنوان اورژانس جهانی مطالبی را عنوان کردند.

دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر