• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه بسیج همگانی مقابله با پرفشاری خون و رعایت بهداشت دهان و دندان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
برگزاری جلسه بسیج همگانی مقابله با پرفشاری خون و رعایت بهداشت دهان و دندان
جلسه بسیج همگانی مقابله با پرفشاری خون و رعایت بهداشت دهان و دندان با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این جلسه مورخ 28 فروردین ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ سرپرست دانشگاه ، معاونین، دکتر گل محمدی؛ مدیرپیشگیری و مبارزه با بیماری ها، دکتر رهنما مدیر بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت در دفتر ریاست برگزار گردید.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به دستور مقام وزارت عنوان کرد: طبق تاکید دکتر نمکی، وزیر بهداشت مبنی بر راه اندازی کمپین بیماری ها و با توجه به نزدیک شدن هفته سلامت ، این جلسه به منظور همفکری و بارش افکار تشکیل شده تا مشخص گردد هر بخش چه اقداماتی را باید در این راستا انجام دهد.
سرپرست دانشگاه بیان کرد: باید یک برنامه اجرایی پیشنهاد شود و با همکاری تمام معاونت ها در خصوص راه اندازی کمپین و اطلاع رسانی بای مقابله با بیماری پرفشاری خون و سلامت دهان و دندان اقدام گردد.
وی افزود: باید از مشاوران تبلیغاتی حرفه ای استفاده شود، همچنین از فضاههای مجازی جهت آگاهی مردم و اطلاع رسانی در راستای پیشگیری بهره برد.
دکتر کوهپایه زاده با تاکید بر روشهای کم هزینه و پربیننده اعلام کرد: نگاه ما باید کلان باشد و با هماهنگی سایر سازمانها از پتانسیل های نیروی انسانی ، امکانات و خدمات در این جهت استفاده نمود.
سپس دکتر عبادی فردآذر؛ معاون بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: نکته مهم در این زمینه، فرهنگ سازی مردم است تا آنها برای روند  پیگیری درمان بیماری خود راغب باشند.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه ، به ارائه پیشنهادات و راهکارهای خود پرداختند که از مهمترین انها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- راه اندازی کمپین با همکاری تمامی بخشها
- انجام مصاحبه های تخصصی
- بهره گیری از گروه تبلیغاتی و کانال های مجازی
- طراحی اپلیکیشن سلامت
- استفاده از فضای اتوماسیون اداری جهت اطلاع رسانی بیماری ها
- غربالگری و خطر سنجی برای مراجعین در بیمارستانهای تابعه
- استفاده از ظرفیت حرفه ای پرستاران و مدیران بهداشتی
- آموزش رعایت اصول غذایی ، الگوی مصرف و عوارض بیماری ها
- برگزاری مسابقات انگیزشی در جهت آگاه سازی و اطلاع رسانی مردم
- استفاده از مشاور آنلاین سلامت در فضای مجازی
- بهره گیری از نتایج تحقیقات و مقالات در این حوزه