• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تشکیل اولین کارگروه سلامت و امنیت غذا شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
تشکیل اولین کارگروه سلامت و امنیت غذا شهرستان بهارستان
اولین کارگروه سلامت و امنیت غذا شهرستان بهارستان برگزار گردید.
به نقل ازروابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، اولین کارگروه سلامت و امنیت غذا شهرستان در سال 98 با حضور موسوی معاون سیاسی - انتظامی فرمانداری و دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان، دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان و روسای ادارات شهرستان مورخ 25 فروردین ماه در محل سالن پیامبر اعظم(ص) فرمانداری تشکیل شد.
مهندس موسوی ضمن عرض تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه به بحران تاسف بار پیش آمده سیل برای هموطنان در کشور اشاره کرد و بر لزوم کمک رسانی تمامی ادارات به سیل زدگان تاکید و اهداف کلی جلسات در سال جاری را عنوان نمود.
در ادامه دکتر دانوش دمیریان ضمن اعلام دستور جلسه، گزارشی در مورد اقدامات شبکه بهداشت و درمان در سلامت نوروزی ارائه داد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان با نزدیک شدن به هفته سلامت ( 7-1 اردیبهشت )  به بیان شعارهای روزهای هفته و لزوم هماهنگی سایر ادارات در این ایام اشاره کرد.
دکتر المیرا سلیمانی جوان ؛رئیس مرکز بهداشت شهرستان در خصوص راهکارهای پیشگیری از بروز التور و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سطح شهرستان با همکاری ادارات ذیربط مطالبی را بیان نمود.
در ادامه مهندس خدیجه پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط در خصوص اقدامات کشیک های نوروزی واحد بهداشت محیط ، خدمات واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها ، خدمات اورژانس در سطح شهرستان ، خدمات ارائه شده در بیمارستان امام حسین (ع) در طی این ایام با ارائه آمار و ارقام و نمایش عکس توضیحات کاملی را شرح داد.
 همچنین مریم دشتبانی کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماریها در مورد بیماری های منتقله از  پشه آئدس ولزوم کنترل محل زندگی این حشره در سطح شهرستان توضیح داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر