• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری اولین کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو در سال جدید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
برگزاری اولین کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو در سال جدید
  اولین کمیسیون فنی و قانونی در سال جدید  با بررسی24پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو: دراولین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود  مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ27فروردین ماه، تعداد24پرونده، شامل3 فقره پرونده مسئول فنی ،3فقره پروانه صدور و اصلاح پروانه بهره برداری10فقره پرونده صدور و اصلاح پروانه ساخت(شامل16عدد پروانه)مطرح گردید .
همچنین تعداد 8 فقره پرونده جهت اتخاذ تصمیم، درخصوص صدور مجوزهای بهداشتی ، ورود و ترخیص مواد اولیه و فرآیند شده مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این کمیسیون با حضور دکترمهران ولائی معاون غذا و دارو، دکتر ناهید آریائیان مدیر نظارت بر موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، مهندس فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آشامیدنی آرایشی بهداشتی، دکترمهرداد فراهانی نماینده صنعت ، مهندس حسین نظامی نماینده جامعه مسئولین فنی، دکتر شیدفر عضو هیئت علمی دانشگاه و مهندس آمنه کسمایی کارشناس تخصصی اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی  و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی  ایران تشکیل گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر