• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه مشترک مرکز بهداشت غرب و شهرداری منطقه 9 به مناسبت هفته سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
برگزاری جلسه مشترک مرکز بهداشت غرب و شهرداری منطقه 9 به مناسبت هفته سلامت

مسئولین  واحد آموزش سلامت و بهداشت روان مرکز بهداشت غرب به مناسبت هماهنگی برنامه های هفته سلامت در جلسه شهرداری  منطقه 9 شرکت کردند.

به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب؛ به منظور بزرگداشت هفته سلامت و در راستای همکاری های برون بخش دکتر سوسن تقی زاده  کارشناس مسوول واحد آموزش سلامت ، وحید علی محمدی کارشناس مسوول واحد بهداشت روان در جلسه مورخ 27 فروردین ماه  جهت هماهنگی برنامه های هفته سلامت شهرداری منطقه 9 شرکت نمودند .
در این جلسه مرکز بهداشت غرب جهت مشارکت در برگزاری برنامه های هفته سلامت شهرداری در پارک شمشیری اعلام آمادگی کرد. همچنین مقرر شد طرح  پوستر تهیه شده جهت آمادگی در بلایا مرکز بهداشت غرب دراختیار مرکز بحران شهرداری برای تکثیر بنر ونصب در محل های پرتردد منطقه قرار گیرد.
واحد آموزش سلامت و واحد بهداشت روان برای همکاری درهمایش شهرداری  "خود مراقبتی در سلامت" برای  گروه هدف ،اعلام آمادگی کردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر