• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کارگاه آموزشی طرح غربالگری بیماری سل در بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
برگزاری کارگاه آموزشی طرح غربالگری بیماری سل در بهارستان
کارگاه آموزشی طرح غربالگری بیماری سل برای دانش آموزان اتباع خارجی برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت بهارستان ؛ کارگاه آموزشی بیماریابی سل با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان بهارستان و اداره آموزش و پرورش ناحیه 2 و با حضور رابطین سلامت آموزش و پرورش ن در مورخ 26 فروردین برگزار گردید.
در ابتدا آروین کارشناس بیماری های واگیر به تشریح وضعیت بیماری سل در سطح شهرستان و لزوم بیماریابی سل در بین دانش آموزان تبعه خارجی (افاغنه ، پاکستانی ، سوری ، عراقی) پرداخت و گفت :هدف از اجرای این طرح بیماریابی سل در اتباع خارجی به عنوان یکی از گروههای پرخطر و همچنین اجرای برنامه بیماریابی فعال با استفاده از همکاری های برون بخشی می باشد.
در ادامه این جلسه ، درمورد نحوه شناسایی افراد مشکوک به سل و دارای سرفه مزمن و اقدامات لازم در تشخیص بیماری سل به عنوان اورژانس جهانی مطالبی را عنوان شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر