• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کمیته طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان افاغنه در بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
برگزاری کمیته طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان افاغنه در بهارستان
کمیته درون بخشی طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر5 سال افاغنه در بهارستان تشکیل شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت بهارستان ؛ به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها کمیته درون بخشی اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در کودکان زیر 5 سال افاغنه و سایر اتباع خارجی مورخ 26 فروردین ماه با حضور دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت  و کارشناس مسئولین واحدهای ستادی در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان بهارستان  برگزار گردید.
در ابتدا دکتر سلیمانی جوان ضمن تقدیر و تشکر از واحدهای همکار در طرح ، در خصوص اهمیت کشوری بودن طرح و همکاری واحد ها در انجام این طرح نکاتی را عنوان کرد.
در ادامه مریم  دشتبانی ،کارشناس مسئول  واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها در خصوص چگونگی انجام طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در کودکان زیر 5 سال افاغنه در شهرستان، تعداد تیم ها و نیروهای مورد نیاز، مکاتبات ضروری با ارگان های شهرستان ، تامین وسایل نقلیه و همچنین  برگزاری کلاس آموزشی توضیح داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر