سامانه یادگیری الکترونیکی1

سامانه یادگیری الکترونیکی

برگزاری دویست و سی و نهمین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳ |

دویست و سی و نهمین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه مورخ 2 اردیبهشت ماه  1398 با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه و سایر اعضا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در ابتدای جلسه سرپرست دانشگاه ضمن تبریک سالروز میلاد مسعود حضرت ولی عصر(عج) به راهبرد اصلی دانشگاه در حرکت به سوی دانشگاه هزاره سوم تاکید نموده و گفت: راهبردهای دانشگاه در این مسیر شامل افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها ، بین المللی سازی فعالیت ها، گردشگری سلامت و بهره گیری از شرکت های دانش بنیان خواهد بود.
وی افزود: در شرایط موجود آموزش نیروهای نظامی، امدادی یکی از اقدامات مناسب می باشد که در هنگام بروز حادثه نیروهای نظامی بتوانند علاوه بر اقدامات عملیاتی، اقدامات امدادی را نیز در این خصوص انجام دهند.
دکتر کوهپایه زاده گفـت: توسعه حرکت های بین دانشگاهی و ایجاد شعب در کشورهای همسایه حرکت خوبی خواهد بود.
رییس دانشگاه نسبت به تخصیص و توزیع عادلانه اضافه کاری، کارانه و سایر پرداخت های پرسنلی مجداد تاکید نموده و مسؤلین واحدها را مسؤل مستقیم توزیع عادلانه پرداختی ها دانسته و افزود: افرادی که بیشتر و بهتر کار می کنند، شایسته دریافت بهتر هستند.
پس از طرح دستور جلسه، گروه خیرین و موقوفات دانشگاه گزارشی از وضعیت موقوفات دانشگاه ارائه نمودند.

دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر