• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هم اندیشی نقش رسانه در اجتماعی شدن سلامت در رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۴ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه هم اندیشی نقش رسانه در اجتماعی شدن سلامت   به همت شبکه بهداشت  و همکاری بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم چهارشنبه، چهارم اردیبهشت 98،  با حضور مدیران و متولیان حوزه سلامت شهرستان و جمعی از خبرنگاران محلی ، در سالن اجتماعات بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه  ابتدا دکتر حامد اسدی شریف، مدیر عامل بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم ضمن تبریک ابام به اهمیت و نقش اصحاب رسانه  در پیشبرد دستاوردها ی حیطه سلامت اشاره کرد.
 سپس در ادامه به اختصار  به ارائه گزارشی از پروژه های عمرانی انجام شده در سال 97 نظیر:ایجاد واحد سونوگرافی،  بهسازی فضای اورژانس ،مسقف نمودن رمپ آمبولانس،  بهسازی فضای اطفال و غیره پرداخت.
 در ادامه جلسه ، طباطبایی اصل ، مسئول طرح گسترش شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم به مراقبتهای بهداشتی اولیه ((PHC اشاره و اظهار داشت: مراقبت های اساسی که به صورت وسیع باید در اختیار افراد قرار گیرد و توسط آنها پذیرفته شود و با مشارکت آنها با بهایی باشد که جامعه و کشور از عهده آن برآید.
طباطبایی گفت: مراقبت های بهداشتی اولیه در سه سطح یک (خانه بهداشت، پایگاه سلامت و مرکز خدمات جامع سلامت )، سطح دو(مرکز بهداشت شهرستان و بیمارستان عمومی) و سطح سه(بیمارستان های تخصصی استان ) به مردم ارائه می شود.
 سپس به صورت خلاصه ای از  اقدامات شبکه بهداشت رباط کریم جهت افزایش دسترسی مردم و پوشش خدمات از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت تا کنون نظیر: ساخت 8 خانه بهداشت و بهسازی 2 خانه بهداشت، تجهیز، راه اندازی وساخت 7 پایگاه سلامت (4 پایگاه در پرند، 2 پایگاه در نصیرشهر و یک پایگاه در آبشناسان)،ساخت 3مرکز خدمات جامع سلامت روستایی آدران و منجیل و آلارد، ساخت 2 مرکز خدمات جامع سلامت شهری پرند و سعادتمندی،ساخت سه کلینیک ویژه پرند، سعادتمندی و بیمارستان، ساخت اورژانس 115 نصیرشهر،بهسازی دو مرکز روستایی آلارد و سفیدار، بهسازی 2 مرکز شهری نصیرشهر و شهید شاطریان، تجهیز، راه اندازی و برونسپاری  3 پایگاه سلامت وحیدیه، فرهنگیان و بازارک، تجهیز و راه اندازی پایگاه سلامت شترخوار را عنوان کرد.
وی در ادامه گفت:  این شبکه با ایجاد 9پایگاه سلامت جدید، 8 پایگاه در شهر و یک پایگاه سلامت در روستا، ثبت اطلاعات خانوارها و خدمات ارائه شده به مراجعین در پرونده الکترونیک، معرفی خدمات سلامت و واحدهای بهداشتی از طریق مراجعه به ادارات شهرستان و ارائه خدمات سلامت و برپایی چادرهای سلامت، ایستگاه سلامت و اتوبوس سلامت در مناسبتهای بهداشتی در نقاط مختلف شهرستان سعی داشته پوشش خدمات سلامت در شهرستان را افزایش دهد.
 مسئول گسترش شبکه بهداشت رباط کریم تصریح کرد: جمعیت کل شهرستان طبق سرشماری نفوس و مسکن سال 95 ، 291,516 نفر بوده که  تا فروردین 9884.75% درصد جمعیت در سامانه سیب ثبت شده اند و براساس این سامانه، 81% جمعیت ذکر شده حداقل یکبار خدمات سلامت را دریافت کرده اند.
طباطبایی اصل در پاین ضمن تقدیر از همکاران حوزه رسانه در شهرستان، اظهار داشت: خبرنگاران صدای مردم و ناظر بر عملکرد مسئولین هستند وعرصه سلامت بدون همگامی و همراهی رسانه ها در این امر خطیر موفق نخواهد شد.
در ادامه بر ضرورت همکاری خبرنگاران و اصحاب رسانه محلی  شهرستان  برای اطلاع رسانی به مردم منطقه در خصوص دریافت خدمات سلامت با کد ملی و تلفن همراه ،در خصوص ارائه خدمات رایگان در واحدهای بهداشتی تاکید کرد.
گفتنی است در پایان جلسه  ضمن  پاسخ به سوالات  خبرنگاران با اهدای لوح تقدیر از ایشان تجلیل بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 221 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر