• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

انتصاب دکتر نادرتوکلی بعنوان مجری پروژه و دبیر ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۷ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر نادرتوکلی را بعنوان مجری پروژه و دبیر ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر نادرتوکلی
معاون محترم درمان دانشگاه

با سلام و احترام
       نظر به تعهد، تجارب و کاردانی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مجری پروژه و دبیر ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه منصوب می ‌شوید. انتظار می رود ضمن هماهنگی با ستاد کشوری و منطقه ای استقرار برنامه پرونده الکترونیک، در انجام اقدامات ذیل و اجرای شیوه نامه مربوطه اهتمام ورزید:
1.تهیه برنامه زمان بندی اجرای برنامه پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه با فرمت ابلاغی از سوی ستاد منطقه ای و کشوری
2. ارائه گزارش منظم پیشرفت کار به ستاد منطقه ای و کشوری
3. اجرای مصوبات ستاد کشوری
4. تشکیل منظم جلسات ستاد دانشگاهی با حضور اینجانب و سایر اعضا
 توفیق روزافزون شما را در پیشبرد اهداف سازمان در راستای حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر