• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

اعطای وام قرض الحسنه 15 میلیون تومانی ویژه زوج های دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۹ |
وام قرض الحسنه 15 میلیون تومانی به زوج های دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعطاء می شود.
به نقل از روابط عمومی نهاد مقام معظم رهبری: با پیگیری های صورت گرفته از سوی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران، حمایت سرپرست دانشگاه و همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع به دانشجویانی که طی سال های ۹۶ و ۹۷ ازدواج نموده و در سامانه ازدواج دانشجویی نهاد رهبری دانشگاه ثبت نموده اند تسهیلات بانکی قرض الحسنه به مبلغ ۱۵0 میلیون ریال اعطا می شود.
حجت الاسلام والمسلمین احمدی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ثبت 119 ازدواج دانشجویی در دانشگاه، طی دو سال گذشته از تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه با هدف حمایت از زوج های دانشجو، در جهت ترویج سنت حسنه ازدواج خبر داد.
وی افزود: با توجه به مذاکرات صورت گرفته با بانک قرض الحسنه مهر ایران، دانشجویان تا پایان اردیبهشت ۹۸ فرصت دارند با مراجعه به بانک مهر ایران شعبه انقلاب واقع در خیابان کارگر نسبت به تشکیل پرونده و یا تکمیل آن اقدام نمایند به گفته معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران تسهیلات شامل دانشجویانی است که ازدواج خود را در سامانه ازدواج دانشجویی ثبت نموده و پیامک اعطای تسهیلات را دریافت کرده اند.
مدارک لازم برای دانشجویان واجد شرایط مذکور جهت دریافت وام به شرح ذیل است:
وام گیرنده: اصل کارت ملی و شناسنامه
ضامن: 1- اصل کارت ملی و شناسنامه2- فیش حقوقی3- حکم کارگزینی4- نامه کسر از حقوق خطاب به بانک قرض الحسنه مهر ایران شعبه انقلاب 5-  ضامن یک نفر کارمند رسمی یا دو نفر قراردادی
تأکید می شود دانشجویان گرامی جهت دریافت وام و هر گونه سوال در این خصوص می توانند به بانک قرض الحسنه مهر ایران شعبه انقلاب به آدرس میدان انقلاب ابتدای خیابان کارگر شمالی مراجعه یا تماس حاصل نمایید.
تاریخ مراجعه جهت تشکیل پرونده از دهم اردیبهشت 98 لغایت اول خرداد ماه 98 می باشد.
شماره تماس بانک: ۰۲۱-۶۶۴۰۵۷۸۶-۶۶۴۷۷۵۸۲-۶۶۴۷۷۱۸۷

دفعات مشاهده: 509 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر