• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه مشترک بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه عراق

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۰ |
برگزاری جلسه مشترک بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه عراق
جلسه مشترک بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه عراق برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پیرو سفر دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه به کشور عراق ، نشست های مختلفی با دانشگاههای کشور عراق برگزار گردید.
دکتر کوهپایه زاده و هیئت همراه در روز دوشنبه مورخ 9 اردیبهشت ماه با مسئولین دانشگاه عراق Iraq college university و دانشگاه STU دیدار کردند و در خصوص توسعه همکاری های بین المللی تبادل نظر نمودند.
همچنین جلسه ای هم با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، رییس مجلس و نماینده بصره در کمیسیون بهداشت عراق تشکیل شد .
در این جلسه مسائل آموزشی ، بهداشتی ،پژوهشی و درمان در کشور مبدا و مقصد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است در پایان نشست، هدایای فرهنگی از طرف دانشگاه علوم پزشکی ایران به مسؤلین دانشگاه Iraq college university ، دانشگاه STU  اهدا گردید.
خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 647 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر