• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری نشست علمی راهبردی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۱ |
برگزاری نشست علمی راهبردی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه
نشست علمی راهبردی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت علی‌اصغر(ع) برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی مرکز حضرت علی اصغر(ع) : نشست علمی راهبردی بیمارستان‌های دانشگاه مورخ 11 اردیبهشت ماه ، با حضور دکتر کوهپایه‌زاده سرپرست دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، مدیران عامل و مدیران اجرائی بیمارستان ها در مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت علی‌اصغر(ع) برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، سرپرست دانشگاه هدف از برگزاری این نشست را تبادل اطلاعات و تجربیات علمی، آموزشی، مدیریتی و  استفاده بهینه از پتانسیل مراکز در زمینه‌های ارائه خدمات پشتیبانی و درمانی، نیروی انسانی و تجهیزات دانست.
دکتر کوهپایه زاده بر اهمیت ویژه‌ی گردشگری سلامت در درآمد‌زایی و معرفی برند دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین ایجاد بستر‌های مناسب جهت توسعه در این راستا، تأکیدنمود.
سپس دکتر الهام طلاچیان، مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت علی‌اصغر(ع)، گزارش شاخص های عملکردی مربوط به این مرکز را ارائه و تجربیات موفق بیمارستانی خود را در خصوص تأسیس مدرسه بیمارستانی ، راه‌اندازی اولین مرکز فوق تخصصی اورژانس کودکان، برگزاری کارگاه‌های کشوری احیاء پایه و پیشرفته کودکان ، فعالیت به عنوان مرکز ارجاعی تأخیر تکاملی، فنیل کتونوری، هیپوتیروئیدی، فاویسم، اپیدرمیولیز بوبوزا بیان کرد.
در ادامه برنامه‌ی اعلام شده کلاس آموزشی «رابطه‌ی پزشک و بیمار» توسط دکتر علیزاده برگزار شد.
در پایان نیز دکتر کوهپایه‌زاده از میزبانی مرکز آموزشی درمانی حضرت علی‌اصغر(ع)، تشکر و قدر‌دانی نمود.

دفعات مشاهده: 916 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر