• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز استاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۱ |
 تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز استاد
دکتر کوهپایه زاده در پیامی روز استاد را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهشت سالروز پاسداشت مقام والای استاد را به تمامی معلمان و اساتید، خصوصا اساتید فرهیخته ی دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

من معلم هستم، هر شب از آینه ها می پرسم،
به کدامین شیوه، وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس،
بچه ها را ببرم تا لب دریاچه عشق، غرق دریای تفکر بکنم...
.
دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری، فرصتی است تا مراتب سپاس خود را تقدیم تمامی اساتید و آموزگاران کشور، به ویژه اساتید فرهیخته ی دانشگاه علوم پزشکی ایران نمایم.
روز گرامیداشت مقام استاد یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و به تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم همت گماشته اند. ایران امروز ما بیش از هر زمانی نیازمند ارتقا و توسعه است، پس لزوم تربیت انسان های کارآمد و توانمند، رسالت معلمان این برهه را دو چندان نموده است،
اینجانب به نوبه خود ضمن گرامیداشت سالروز شهادت علامه استاد مطهری و قدردانی از تمامی اساتید فرهیخته دانشگاه، روز استاد را به تمامی معلمان و اساتید کشور به ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض نموده و  توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 892 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط نام یا پست الکترونیک در تاریخ ۱۳۹۸/۲/۱۴