• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری مراسم بزرگداشت روز ماما در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۴ |
برگزاری مراسم بزرگداشت روز ماما در دانشگاه
مراسم بزرگداشت روز ماما با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم بزرگداشت روز ماما به همت معاونت درمان و با حضور دکتر کوهپایه زاده؛سرپرست دانشگاه، دکترخسروی، مشاور وزیر در امور مامایی، دکتر شفائی معاون دانشجویی و فرهنگی ، صدرایی مدیر گروه پرستاری و مامایی و جمعی از پرسنل ماما  مورخ 14 اردیبهشت ماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن گرامی داشت و تبریک روز ماما عنوان کرد: پرسنل مامایی نقش محوری در تامین سلامت مادر و کودک دارند.
سرپرست دانشگاه بیان کرد: خیلی از پرسنل مامایی به دلیل توانمندی هایی که دارند، در سایر واحدهای دانشگاه ایفای نقش می نمایند و در کنار کار تخصصی خود ، اقدامات مثبتی انجام می دهند.
وی با اشاره به شعار امسال روز ماما با عنوان ماما حامی سلامت خانواده تصریح کرد: پرسنل مامایی نقش مهمی در بحث پیشگیری دارند ، لذا باید حضور آنها را در بخشهای مختلف جدی بگیریم.
دکتر کوهپایه زاده بر تقویت  نقش پرسنل مامایی جهت انجام تحقیقاتHSR ، توانمند سازی و آموزش مداوم تاکید نمود.
وی خاطرنشان کرد: آموزش مامایی باید در دانشگاه علوم پزشکی ایران تقویت شود و با همکاری گروه مامایی و پرستاری دانشگاه ، اقدامات جدی تری در این حوزه انجام گیرد.
در ادامه دکترخسروی، مشاور وزیر در امور مامایی در خصوص نقش مامایی، ترویج زایمان طبیعی، ایجاد پایگاه مشاوره مامایی و ارتقاء کیفی رشته مامایی سخنرانی نمود.
وی بر توانمند سازی پرسنل مامایی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد.
گفتنی است تقدیر از ماماهای نمونه مراکز تحت پوشش دانشگاه، اجرای برنامه شاد ، قرعه کشی و اهداء جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.
خبر : رهنورد
عکس :رحمانی

دفعات مشاهده: 1157 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر