• پایگاه فرهنگسازی سلامت

کسب افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۷ |
کسب افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی ایران

به نقل از روابط عمومی معاونت بین الملل: دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس رتبه بندی دانشگاه های آسیا توسط موسسه تایمز در رتبه ۲۵۰-۲۰۱ برترین دانشگاه های آسیا قرار گرفت. 29 دانشگاه از ایران در این رتبه‌بندی وارد شده‌اند که دانشگاه ایران حائز رتبه ۱۵ در میان دانشگاه های برتر ایران گردیده است.
معاونت بین الملل ضمن تبریک این موفقیت امیدوار است با تلاش و همدلی شاهد موفقیت های روز افزون دانشگاه در عرصه های بین المللی باشیم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 378 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر