سامانه یادگیری الکترونیکی1

سامانه یادگیری الکترونیکی

برگزاری جلسه کارگروه پرونده الکترونیک سلامت در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۷ |
جلسه کارگروه پرونده الکترونیک سلامت با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه کارگروه پرونده الکترونیک سلامت باحضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست  دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان ، دکتر قنبری مشاور معاونت درمان ( راه اندازی پرونده الکترونیک)، دکتر طهرانی مدیرآمار و فناوری اطلاعات و نمایندگان سازمانهای بیمه و شرکت رایاوران مورخ 17 اردیبهشت ماه در سالن شورا برگزار گردید.
در ابتدا دکتر توکلی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان هدف از برگزاری این جلسه را تبادل الکترونیک اسناد بیمه عنوان کرد و افزود:بحث پرونده الکترونیک سلامت با همکاری وزارت بهداشت، سازمان های بیمه گر، واحدIT و بیمارستانهای تحت پوشش در حال انجام است و معاونت درمان هم به عنوان متولی و هماهنگ کننده در این فرآیند محسوب می شود.
معاون درمان دانشگاه بیان کرد: معاون اجرایی هر مرکز به عنوان مسئول پروژه پرونده الکترونیک سلامت معرفی می شود.
به گفته ایشان مباحث نسخه نویسی الکترونیکی ، امضاء الکترونیک ، نوبت دهی و ارجاع در مراحل بعدی این طرح بررسی و تکمیل می گردد.
سپس دکتر کوهپایه زاده از تشکیل این کارگروه ابراز خرسندی نمود و اظهار کرد: فرآیند پرونده الکترونیک سلامت برای افزایش بهره وری و کارایی بیمارستانهای تحت پوشش الزامی استف لذا باید فرآیند اجرایی و مسائل پیش رو این مبحث بررسی شود ، همچنین حیطه وظایف اعضای کارگروه مشخص گردد .
سرپرست دانشگاه بر تقویت و تسریع اجرای فرآیند پرونده الکترونیک سلامت تاکید و تصریح کرد:دراین زمینه باید با نگاه ملی  و انجام کار تیمی، تمامی فرآیندها را مدیریت  نمود.
در ادامه اعضای کارگروه، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند و درباره حل مشکلات اجرای این فرایند بحث و تبادل نظر کردند.
گفتنی است این فرآینددرمرکز آموزشی درمانی فیروزگر به عنوان پایلوت در حال انجام می باشد.

دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر