• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری نشست مشترک مسئولین شبکه بهداشت رباط کریم با ریاست اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی شهرستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۸ |
نشست مشترک مسئولین شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم با ریاست اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به منظور اجرای منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)  و در راستای  رونق اقتصادی و همچنین اجرای سیاست های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور،  دوشنبه، 16 اردیبهشت 98، جلسه ای در خصوص مسائل مربوط به پدیده شوم قاچاق کالا به خصوص کالاهای سلامت محور با حضور مدیر شبکه بهداشت ودرمان و رئیس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی رباط کریم در دفتر مدیریت شبکه بهداشت برگزار شد.
 در این جلسه در مورد راهکارهای مختلف برای همکاری موثر با اداره مذکورو هماهنگی بیشتر به منظور بازدیدهای مشترک بحث و تبادل نظرشد.
گفتنی است شبکه بهداشت و درمان  رباط کریم در سال97 در حدود 903 قلم کالای قاچاق سلامت محور نظیر: شامل دارو، مکمل و اقلام مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به ارزش ریالی حدود 175386400 ریال کشف نمود .
توضیح اینکه رویکرد این شبکه در سال 98،  افزایش بازدیدهای مشترک با ارگان های ذیربط و تمرکز بر روی آموزش و اطلاع رسانی بیشتر اقشار جامعه در سطح منطقه خواهد بود.

دفعات مشاهده: 330 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر