• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاونت بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۱ |
برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاونت بهداشت دانشگاه
مراسم تکریم و معارفه معاونت بهداشت دانشگاه، با حضور سرپرست دانشگاه و معاونین برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت؛ مراسم تکریم و معارفه معاونت بهداشت، شنبه 21 اردیبهشت 98 با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ سرپرست و معاونین دانشگاه، مدیران معاونت بهداشت، مدیران شبکه و رؤسای مراکز تابعه در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.
در این مراسم، دکتر کوهپایه زاده، از خدمات و تلاشهای ارزنده و شبانه‌روزی دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون سابق بهداشت دانشگاه، تقدیر و تشکر کرد.
وی با اشاره به دستاوردهای حوزه بهداشت، کارتیمی، وفاق و همدلی، توجه به سنجه‌ها و اقدامات بین‌المللی را از عوامل پیشرفت و تحول در حوزه بهداشت دانست.
سرپرست دانشگاه، با تأکید بر اجرای مطلوب نظام ارجاع خاطرنشان کرد: پایه کار سلامت، نظام ارجاع است و ادامه داد: خوشبختانه اجرای نظام ارجاع از اقدامات خوب معاونت بهداشت است که باید با تلاش بیشتر و رفع چالش‌های موجود، به ایده‌آل برسیم.
دکتر کوهپایه زاده، به مسائل و شرایط فعلی کشور اشاره و عنوان کرد: در شرایط کنونی کشور، خدمت مجاهدانه و نظارتهای بیشتر از اهم وظایف همه مدیران است.
در ادامه سرپرست دانشگاه، با بیان گزیده‌ای از سوابق خدمتی دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست جدید معاونت بهداشت، اظهار امیدواری کرد.
وی خاطر نشان کرد: امید است با این انتصاب، فعالیتهای بهداشتی دانشگاه، شتاب بیشتری به خود گرفته و به رتبه برتر کشوری دست یابد.
در ادامه دکتر فربد عبادی آذر معاون سابق معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن تبریک به معاون جدید،گزیده‌ای از عملکرد و فعالیتهای انجام شده در حوزه بهداشت را ارائه داد.
وی افزایش شاخص‌های کشوری و منطقه‌ای و پیشرفت چشمگیر معاونت بهداشت را حاصل، تلاش جمعی و خدمات شایان تمامی همکاران دانست.
سپس دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست جدید معاونت بهداشت دانشگاه، نیز از همکاران مجموعه معاونت بهداشت خواست تا با تشریک مساعی و تلاش بیشتر، تحولی شگرف در این حوزه به وجود آورند.
آیین تکریم و معارفه معاونت بهداشت دانشگاه، با اهدای لوح تقدیر سرپرست دانشگاه به دکتر عبادی فرد آذر و اعطای ابلاغ دکتر بابک عشرتی پایان یافت.

دفعات مشاهده: 1300 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر