• پایگاه فرهنگسازی سلامت

انتصاب دکتر بابک عشرتی به عنوان عضو کمیته سرمایه انسانی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |
انتصاب دکتر بابک عشرتی به عنوان عضو کمیته سرمایه انسانی دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر بابک عشرتی را به عنوان عضو کمیته سرمایه انسانی دانشگاه منصوب نمود.
متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر بابک عشرتی سرپرست محترم معاونت بهداشت
با سلام و احترام؛
نظر به ضرورت اجرای برنامه چهارم نقشه راه اصلاح نظام اداری به عنوان بخشی از وظایف دولت در قانون اساسی و تاکید مقام معظم رهبری در این خصوص در قالب سیاست های کلی نظام اداری و نیز ابلاغ نقشه راه اصلاح نظام اداری توسط مقام محترم رئیس جمهور طی تصویب نامه شورای عالی به شماره 560/206/ 93مورخ 20/01/1393 و به استناد بخشنامه شماره 13472/200/ 93مورخ 07/10/1393 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به منظور طراحی ساز و کارهای مناسب برای اجرایی نمودن مصوبه هیات محترم وزیران و نظر به تخصص و تجارب گرانقدر جنابعالی، به موجـب این ابلاغ به عنوان عضو کمیته سرمایه انسانی دانشگاه منصوب می شوید.
امید است با استعانت از پیشگاه حضرت حق و بهره گیری از تخصص و تجارب خود در راستای نیل به اهداف مورد نظر و انجام امور محوله، منشاء اثر باشید.
دکتر کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر