• پایگاه فرهنگسازی سلامت

ابلاغ اعضای شورای راهبردی پردیس بین الملل دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |
ابلاغ اعضای شورای راهبردی پردیس بین الملل دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر مظاهری نژاد، دکتر مبارکی،دکتر یوسف شفائی خانقاه،دکتر قاسمی، دکتر مهدی مقتدائی، دکتر سید کاظم ملکوتی، دکتر ولائی ،دکتر کامران آقاخانی، سید احمد احمدی  ، دکتر وطن آرا اعضای شورای راهبردی پردیس بین الملل دانشگاه را منصوب نمود.
متن انتصاب به شرح زیر است:

با سلام و احترام؛
با عنایت به اهمیت توسعه فعالیت های بین المللی در استراتژی های دانشگاه و جایگاه راهبردی پردیس بین الملل در توسعه امورآموزشی و پژوهشی بین الملل و به منظور هدایت عالیه و همه جانبه فعالیتهای پردیس بین الملل شورای راهبری پردیس بین الملل دانشگاه تشکیل می گردد.
 در همین راستا به موجب این ابلاغ به عنوان عضو شورای راهبری پردیس بین الملل دانشگاه منصوب می گردید. امید است با تشکیل منظم جلسات این شورا اتخاذ راهبردهای موثر و تعامل و همکاری کلیه واحدهای دانشگاه، اقدامات موثری در توسعه فعالیت های پردیس بین الملل صورت پذیرد.
توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال آرزو می نمایم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
 سرپرست دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 288 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر