• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هم اندیشی مجمع خیرین سلامت شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |

جلسه هم اندیشی مجمع خیرین سلامت رباط کریم در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه هم اندیشی مجمع خیرین سلامت شهرستان رباط کریم با حضور مدیرشبکه بهداشت و درمان، اعضای مجمع، مدیر عامل بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم و مسئول اموراجتماعی فرمانداری شهرستان، یک شنبه 22اردیبهشت98، در سالن اجتماعات این شبکه برگزارشد.
در ابتدای جلسه دکترگلشنی، مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، ضمن تشکر از حضور مدعوین  بر پربرکت بودن جلسه به علت تقارن و همزمانی با بهار قران تاکید ودر خصوص برگزاری مرتب جلسات مجمع و عملیاتی شدن مصوبات آن و همچنین تعامل همه جانبه مسئولین ذیربط، مطالبی را عنوان نمود.
در ادامه شاهچراغی، رئیس مجمع خیرین سلامت شهرستان، آمادگی خود و اعضای مجمع را درپیشبرد وتحقق اهداف مجمع و همکاری بی شائبه با عرصه بهداشت و درمان شهرستان به ویژه بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) اعلام کرد.
سپس دکتراسدی شریف؛ مدیر عامل بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س)رباط کریم، ضمن استقبال از این نشست ، از خیرین سلامت برای رفع کاستی های حوزه درمان استمداد نمود.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان و امام جماعت شبکه بهداشت، ضمن توصیه به مناسک ماه مبارک رمضان،  بر اهمیت نیکو کاری در عرصه سلامت و پاداش دنیوی و اخروی آن تاکید کرد.
توضیح اینکه پس از گفتگو و تبادل نظر، مواردی نیز به تصویب رسید و پس از تجلیل از خیرین سلامت شهرستان ، جلسه با ذکر صلوات خاتمه یافت .
سپس  اعضای جلسه نماز ظهر وعصر را به امامت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری اقامه کردند.

دفعات مشاهده: 270 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر