• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری دویست و چهل و یکمین جلسه هیئت رییسه دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۳ |
برگزاری دویست و چهل و یکمین جلسه هیئت رییسه دانشگاه
دویست و چهل و یکمین جلسه هیئت رییسه دانشگاه با حضور اعضا در سالن شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دویست و چهل و یکمین جلسه هیئت رییسه دانشگاه مورخ 23 اردیبهشت ماه ، با حضور دکتر کوهپایه زاده و سایر اعضا برگزار گردید.
سرپرست دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر عبادی فردآذر و تبریک به مناسبت آغاز فعالیت دکتر عشرتی سرپرست جدید معاونت بهداشت عنوان کرد: درصدد خواهیم بود نشست های فصلی با حضور معاونین و مدیران معاونتها در 15 روز آخر هر فصل و در جهت تسهیل فرآیندها برگزار شود.
دکتر کوهپایه زاده هفته خوابگاهها را تبریک گفت و اعلام نمود: انتظار می رود نشستی با خیرین خوابگاهها و به همراه دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه در این هفته تشکیل گردد.
در ادامه برنامه های عملیاتی معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی ارائه گردید.
همچنین گزارشی از اقدامات دانشگاه در حوزه بهداشت به منظور راه اندازی کمپین فشار خون توسط سرپرست معاونت بهداشت و همکاران آن معاونت بیان شد.
لازم به ذکر است که چارچوب کمپین فشارخون بر اساس برنامه های کشوری وزارت بهداشت و واحد کنترل بیماری های غیر واگیر می باشد.

دفعات مشاهده: 1006 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر