• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جلسه بررسی تشکیل کمپین فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۳ |
جلسه بررسی تشکیل کمپین فشار خون
جلسه بررسی تشکیل کمپین فشار خون با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.
به گزارشی روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی تشکیل کمپین فشار خون مورخ 23 اردیبهشت ماه  با حضور  دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، معاونین ، اعضای هیئت رییسه  و مدیران بهداشتی در سالن شورا برگزار گردید.
در ابتدا سرپرست دانشگاه عنوان کرد: راه اندازی کمپین فشار خون طبق دستور وزیر بهداشت در دستور کار دانشگاه قرار دارد .
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: محوریت این کمپین با معاونت بهداشت است، البته هریک از معاونتها باید اقدامات خاص خود را در این برنامه انجام دهند.
وی  تاکید نمود: باید به این کمپین به عنوان یک مانور نگاه کنیم و فراخوان همکاری نیروی داوطلب از دانشگاهها و سایر سازمانها اعلام گردد تا بتوانیم به اهداف تعیین شده در این برنامه دست یابیم.
سپس سرپرست جدید معاونت بهداشت در خصوص اجرای کمپین فشار خون توضیحات لازم را بیان کرد و افزود: این کمپین به صورت رسمی از تاریخ 27 اردیبهشت ماه در سراسر کشور راه اندازی می شود  . همچنین غربالگری فشار خون و بیمار یابی از تاریخ 17 خرداد ماه لغایت 15 تیرماه  برای افراد 30 سال به بالا ، بیماران کلیوی و مادران باردار انجام می گیرد.
دکتر عشرتی خاطرنشان کرد: کمپین فشار خون با هدف افزایش آگاهی مردم ،  شناسایی بیماران دارای پرفشاری خون، بررسی علل بیماری و کنترل آن تشکیل می شود.
وی  گفت: در این کمپین ما به دو صورت ارائه خدمت داریم ؛ یکی در پایگاهها ، مراکز جامع سلامت و بیمارستانهای تحت پوشش و دیگر در ایستگاههای مشخص.
در ادامه جلسه در خصوص مراحل اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون، تامین امکانات و تجهیزات لازم، اعتبار مورد نیاز ، نیروی انسانی آموزش دیده ،  اطلاع رسانی و جلب مشارکت مردم ،انتظارات و وظایف معاونت های مختلف بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است در این جلسه مقرر گردید  برای سازماندهی مناسب ، ستاد اجرایی کمپین فشار خون در دانشگاه تشکیل گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 281 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر