• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید سرپرست دانشگاه از خوابگاه‌های دانشجویی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۴ |
بازدید سرپرست دانشگاه از خوابگاه‌های دانشجویی
دکتر کوهپایه زاده و هیئت همراه از خوابگاه‌های دانشجویی بازدید نمودند.
به نقل از مفدا ایران : به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه ایران به همراه دکتر شفائی معاون دانشجویی و فرهنگی  مورخ 23 اردیبهشت ماه از خوابگاه‌های امام علی (ع) ، امام حسن(ع) و شقایق بازدید کردند.
در این بازدید که هاشمی مدیر امور دانشجویی و سندگل رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی نیز حضور داشتند، سرپرست دانشگاه نشست صمیمانه‌ای با دانشجویان برگزار کرده و به بحث وتبادل نظر با ایشان پرداخت.
در این نشست دکتر کوهپایه زاده در مورد برنامه‌های حوزه ریاست برای خوابگاه‌های دانشجویی توضیحاتی ارائه داد و دکتر شفائی نیز در مورد برنامه‌های آتی معاونت فرهنگی و دانشجویی صحبت نمود.
این هیئت نظارتی همچنین بازدیدی از اماکن عمومی خوابگاه و اتاق دانشجویان داشته و نشستی با اعضای شورای صنفی در مورد مسائل و مشکلات خوابگاهی از قبیل ایاب و ذهاب، اینترنت، پارکینگ دانشجویی، آنتن دهی موبایل و استخر دانشگاه در دفتر یکی از خوابگاه‌ها  برگزار شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 556 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر