• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری دومین جلسه هم اندیشی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۴ |
دومین جلسه هم اندیشی  طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دومین جلسه هم اندیشی  طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا، سه شنبه 24اردیبهشت98، با حضو مدیر، معاون و مسئولان واحدهای ستادی در سالن اجتماعات ستاد شبکه بهداشت برگزار شد.
در ابتدا دکترگلشنی، مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، در خصوص اجرای کمپین فشار خون توضیحات لازم را بیان و تاکید کرد: این کمپین به صورت رسمی از تاریخ 27 اردیبهشت ماه در سراسر کشور راه اندازی می شود.
 وی اظهار داشت: افراد بالای 30 سال و همه بیماران کلیوی وزنان باردار در همه گروههای سنی، افراد گروه هدف در این طرح هستند.
همچنین در ادامه گفت:   این طرح در دو سطح اطلاع رسانی(از 27 اردیبهشت تا17 خرداد) و اجرایی(از 17 خردادتا 15 تیر ماه) سال جاری با هدف افزایش آگاهی مردم،  شناسایی بیماران دارای پرفشاری خون، بررسی علل بیماری و کنترل آن درواحد های  بهداشتی تحت پوشش، ایستگاههای سلامت اجرا می شود.
در ادامه جلسه  ضمن ارائه پیشنهادات، در خصوص مراحل اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون، تامین امکانات و تجهیزات لازم، تعیین ظرفیت نیروی انسانی آموزش دیده، تعیین و جانمایی ایستگاه ها،   اطلاع رسانی و جلب مشارکت مردم، انتظارات و وظایف واحد های مختلف،  بحث و تبادل نظر شد
.

دفعات مشاهده: 319 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر