• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری سومین نشست هم اندیشی بسیج ملی کنترل فشار خون در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۷ |
سومین نشست هم اندیشی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا با حضور مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، سومین نشست هم اندیشی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا ، پنج شنبه 26اردیبهشت 98، با حضورمدیر و مسئولین این شبکه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
 دکتر گلشنی، مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، ابتدا در خصوص بیماری فشار خون بالاو اهداف بسیج ملی فشار خون مطالبی را عنوان کرد.
وی در ادامه درمورد اهمیت برنامه، اطلاع رسانی و آموزش مراجعین و آموزش های برون بخشی جهت پوشش دهی حداکثری این برنامه تاکید کرد.
سپس اعضای کارگروه درباره جانمایی ایستگاههای ثابت،  نیروهای انسانی مستقر در آن ، تامین تجهیزات و غیره گفتگو و تبادل نظر کردند.
توضیح اینکه، این طرح در دو سطح اطلاع رسانی(از 27 اردیبهشت تا17 خرداد) و اجرایی(از 17 خردادتا 15 تیر ماه) سال جاری با هدف افزایش آگاهی مردم،  شناسایی بیماران دارای پرفشاری خون، بررسی علل بیماری و کنترل آن  برای افراد بالای 30 سال و همه بیماران کلیوی وزنان باردار در همه گروههای سنی،  درواحد های بهداشتی تحت پوشش، ایستگاههای سلامت اجرا می شود.

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر