• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

پیام مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۸ |
دکتر احمدی مشاور رییس دانشگاه و مدیر روابط عمومی در پیامی روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن پیام به شرح زیر است:
بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز  "ارتباطات و روابط عمومی" صرفاً یک نام در یک برگ از تقویم روزگار نیست، بلکه یک سرفصل از اخلاق، علم و هنر است.
به مناسبت فرارسیدن روز روابط عمومی فرصت را مغتنم شمرده، این روز پرآوازه را به تمامی فعالان این عرصه تبریک عرض می نمایم.
بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای کسب و کار و ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.
امروزه روابط عمومی و ارتباطات به مثابه بازوی فکری سازمان ها، نقشی حیاتی و بی بدیل در اجرای راهبردها و پیشبرد اهداف و برنامه های کلان دارد و با اطلاع یابی و اطلاع رسانی از مجرای رسانه،  ارتباط دوسویه سازمان ها را با افکار عمومی و مخاطبان خاص و عام برقرار نموده و تعالی می بخشد.
قدر مسلم این‌که، نام‌گذاری این روز خجسته به عنوان روز ارتباطات و روابط‌عمومی، خود مبین اهمیت و جایگاه ارزنده روابط‌عمومی‌ در عرصه آگاهی‌بخشی دوسویه به ارکان تصمیم‌گیر دستگاه‌ها و افکار عمومی است.
در دنیای امروز ، ما در عصر رسانه ها زندگی می کنیم؛ دوره ای که آن را عصر انفجار اطلاعات نامیده اند، چرا که بیانگر فراوانی اخبار و داده هایی است که هر روز ارائه می شود و در آن ابزارهای ارتباطی، جزء جدایی ناپذیر زندگی ما هستند، عنصر ارتباطات و روابط عمومی نقش بسزایی در شکل گیری زندگی انسان ایفا می کند.
روز ارتباطات و روابط عمومی، فرصتی است مبارک تا همه با هم برای توسعه ارتباطات اجتماعی و غنای معنوی و ارزشی این حرفه ارزشمند با تقویت حضور افراد دانش محور و تحول طلب در این حوزه از یک سو و رعایت اخلاق حرفه ای در عملکرد خود و بهادادن روز افزون به نظام آزاد ارتباطات واطلاعات از سویی دیگرتلاش نموده و جایگاه این حرفه را در جامعه آرمان خواه و اسلامی خود تثبیت نماییم.
اینجانب، فرارسیدن این روز را به تمامی تلاش‌گران فرهیخته عرصه آگاهی‌بخشی، روابط‌عمومی و رسانه به خصوص همکاران ارجمند دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک و تهینت عرض کرده و برای فعالین این عرصه در راستای ایفای وظایف و رسالت ذاتی‌شان، توفیق و سربلندی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر