• آموزش
  • پیوندهای مفید

پیام مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز ارتباطات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۸ |

پیام مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات
 دکتر احمدی مشاور رییس دانشگاه و مدیر روابط عمومی در پیامی روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی؛ متن پیام به شرح زیر است:
به مناسبت فرارسیدن روز سترگ روابط عمومی فرصت را مغتنم شمرده، این روز پرآوازه را گرامی داشته و به تمامی فعالان این عرصه تبریک عرض می نمایم.
بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.
امروزه روابط عمومی و ارتباطات به مثابه بازوی فکری سازمان ها، نقشی حیاتی و بی بدیل در اجرای راهبردها و پیشبرد اهداف و برنامه های کلان دارد و با اطلاع یابی و اطلاع رسانی از مجرای رسانه،  ارتباط دوسویه سازمان ها را با افکار عمومی و مخاطبان خاص و عام برقرار می کند و تعالی می بخشد.
قدر مسلم این‌که، نام‌گذاری این روز خجسته به عنوان روز ارتباطات و روابط‌عمومی، خود مبین اهمیت و جایگاه ارزنده روابط‌عمومی‌ در عرصه آگاهی‌بخشی دوسویه به ارکان تصمیم‌گیر دستگاه‌ها و افکار عمومی است.
روز ارتباطات و روابط عمومی، در نهایت فرصتی است مبارک تا همه با هم برای توسعه ارتباطات اجتماعی و غنای معنوی و ارزشی این حرفه ارزشمند با تقویت حضورمدیرانی دانایی محور و تحول طلب از یک سو و رعایت اخلاق حرفه ای در عملکرد خود و بهادادن روز افزون به نظام آزاد ارتباطات واطلاعات از سویی دیگرتلاش نموده و جایگاه این حرفه را در جامعه آرمان خواه و اسلامی خود تثبیت نماییم.
اینجانب، فرارسیدن این روز را به تمامی تلاش‌گران فرهیخته عرصه آگاهی‌بخشی، روابط‌عمومی و رسانه به خصوص همکاران دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک و تهینت عرض کرده و برای فعالین ارجمند این عرصه در راستای ایفای وظایف و رسالت ذاتی‌شان، توفیق و فیروزمندی را از درگاه خداوند تبارک خواستارم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر