• پایگاه فرهنگسازی سلامت

ملاقات دکتر کوهپایه زاده با ریاست منطقه آزاد کیش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۸ |
ملاقات دکتر کوهپایه زاده با ریاست منطقه آزاد کیش
دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه با دکتر مظفری ریاست منطقه آزاد کیش با هدف توسعه همکاری های علمی با این دانشگاه و تقویت ساختارهای توسعه گردشگری سلامت در جزیره کیش دیدار نمودند.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه؛ این دیدار در جهت توسعه همکاری در بخشهای آموزش دانشجویان تحصیلات تکمیلی ایرانی و غیر ایرانی، پژوهشهای کاربردی، تولید محصولات دانش بنیان،گردشگری سلامت، در این سفر نیم روزی از بیمارستان و مراکز جامع سلامت منطقه آزاد کیش بازدید بعمل آمد.
مهندس مظفری همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ایران را فرصتی بزرگ برای دستیابی به اهداف استراتژیک منطقه آزاد در بخش سلامت و توسعه محصولات دانش بنیان دانست.
وی اظهار  امیدواری کرد حضور فعال اعضای هیات علمی این دانشگاه در جزیره کیش ارتقاء بیشتر سطح خدمات درمانی در این منطقه رابه همراه داشته باشد.
دکتر کوهپایه زاده اظهار امیدواری نمود که با انجام امکان سنجی مناسب و متعاقبا تنظیم تفاهم نامه مذکور بتوان در جهت تحقق اهداف استراتژیک دانشگاه قدمهای مناسبی برداشت.
همچنین مقرر شد که در روزهای آتی تفاهم نامه ای در زمینه مباحث فوق الذکر تهیه و در دانشگاه علوم پزشکی ایران به امضا برسد.
توسعه گردشگری سلامت با استفاده از پتانسیل های ارزشمند جزیره کیش و توانمندی های دانشگاه علوم پرشکی ایران و تقویت زمینه حضور دانشجویان خارجی در شعب بین المللی دانشگاه های کیش برای تحصیلات تکمیلی رشته های پزشکی از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
براساس این گزارش رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه در سفر به کیش از امکانات و تجهیزات بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش بازدید کرده و درخصوص تقویت همکاری با مسئولان و اعضای هیات امنای بیمارستان گفتگو و تبادل نظر کردند. اعزام تیم های تخصصی پزشکی، راه اندازی واحدهای آموزشی، توسعه خدمات طب سنتی و گردشگری سلامت، تقویت هر چه بیشتر بخش گردشگری و راهکارهای معرفی خدمات و تجهیزات بیمارستان به گردشگران از جمله مواردی بود که در این دیدار مورد  بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در پایان سفر از پروژه در حال ساخت برجهای اساتید کیش بازدید بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 667 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر