• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه سلامت، طهارت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۹ |

مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت کرد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال، این مرکز را در وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری کنند.

به گزارش وبدا، متن این فراخوان به شرح زیر است:

رییس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
 معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری
 مسئول محترم بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبری
رییس محترم موسسه موضوع شناسی احکام فقهی
 معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان
معاون محترم پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری
رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور

مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در راستای وظیفه ذاتی و مصوب درجهت ارتقای بهداشت و سلامت، حلیت و حرمت مواد و فرآورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی و ملزومات پزشکی مورد مصرف و سایر خدمات و با عنایت به تنوع روز افزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده های مذکور و خدمات ارائه شده در جوامع بشری، بدین وسیله از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل می آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال، ما را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری فرمایید.

1- بهداشت و سلامت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت
2- حلیت و حرمت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت
3- روش های شناسایی و تعیین مقدار اجزاء متشکله مواد و فرآورده های سلامت
4- شناسایی تقلبات در مواد و فرآورده های سلامت
5- چگونگی بازرسی و ارزیابی و مراحل آن در فرآیند و نظام سلامت و حلیت فرآورده ها و خدمات
6- شیوه های نمونه برداری و آزمون مواد و فرآورده های سلامت
7- تجارب کشورها و فرآیند صدور گواهی در زمینه حلیت و حرمت فرآورده های سلامت و خدمات
8- حلیت و حرمت در مواد و فرآورده های اصلاح ژنتیک شده
9- بررسی اثرات مواد بر سلامت با روش های مختلف (بالینی و ...)
10- حلیت و حرمت در افزودنی های به کار رفته در فرآورده های سلامت
11- اقتصاد سلامت، دارو، غذا، حلال و...
12- مباحث فقهی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت فرآورده ها و خدمات سلامت
13- بیمه و بانکداری اسلامی و حلال
14- معماری اسلامی و حلال
15- گردشگری سلامت، اسلامی و حلال

خواهشمند است دستور فرمایید همکاران محقق و اعضای هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت، پیشنهادات و پروپوزال های تحقیقاتی خود را همراه مستندات به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران ارسال فرمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 264 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر