• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جامع ترین کلاس های آموزش و فرهنگ سازی فراهم آوری نسوج پیوندی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۹ |
 برگزاری جامع ترین کلاس های آموزش و فرهنگ سازی فراهم آوری نسوج پیوندی
جامع ترین کلاس های آموزش و فرهنگ سازی آماده سازی ارگانها و اهداء عضو توسط واحد فراهم آوری اعضاء و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات؛ دکتر سام زراعتیان نژاد سرپرست پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران در مصاحبه ای اعلام کرد: در اردیبهشت ماه امسال همزمان با ماه مبارک رمضان، واحد فراهم آوری اعضاء و نسوج پیوندی با همکاری دکتریزدان شفی خانی؛ کوردیناتور ارشد دانشگاه که همزمان مدرس کلاسهای TPM  نیز می باشد اقدام به برگزاری جامع ترین کلاسهای آموزش فراهم آوری و آماده سازی نسوج پیوندی به کادر پزشکی و پیراپزشکی در بیمارستانهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران نمود.
شایان ذکر است که در این برنامه کاربردی علاوه بر ترویج فرهنگ اهداء عضو، کارآموزان با اصول اولیه فرآیند رضایت گیری تا اهداء نیز آشنا شدند.
 قابل توجه است این برنامه با این گستردگی برای اولین بار در کشور توسط زیر مجموعه آموزشی واحد فراهم آوری اعضاء و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده است.
 سرپرست واحد فراهم آوری علاوه بر تشکر از دکتریزدان شفی خانی؛ مدرس این کارگاه، از سایر همکاران مشتمل بر نسیم امیدیان، دنیا قوی ، بهاره ظهوریان و جمال امینی که زیرساختهای لازم جهت آموزش این برنامه مدون را فراهم کردند، قدردانی می نماید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر