• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه تقدیر از مجمع خیرین دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۹ |
برگزاری جلسه تقدیر از مجمع خیرین دانشگاه
جلسه تقدیر از مجمع خیرین دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی؛ این جلسه مورخ 29 اردیبهشت ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، دکتر موسوی معاون اجتماعی، دکتر دلشاد رییس اداره خیرین دانشگاه و بیش از 30 تن از خیرین معرفی شده ازسوی بیمارستانهای تابعه  تشکیل شد.
دکتر کوهپایه زاده ضمن خوشامد به مدعوین از فعالیت های نیکوکارانه آنان تقدیر بعمل آورد. خیرین نیز ضمن معرفی خود، دامنه فعالیت خیرخواهانه شان را در بیمارستان های تابعه بیان داشتند. در ادامه سرپرست دانشگاه در خصوص کمپین ملی فشارخون، اهمیت این برنامه و نیاز به همیاری خیرین در اجرای آن پرداخت.
در پایان  به رسم یادبود لوح تقدیر و هدایایی از سوی سرپرست دانشگاه، به خیرین گرامی اهدا شد.

دفعات مشاهده: 574 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر