• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جلسه کارگروه اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳۱ |
جلسه کارگروه اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون برگزار شد
جلسه کارگروه اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون با محوریت روابط عمومی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با توجه به آغاز فاز اول بسیج ملی کنترل فشار خون، جلسه کارگروه اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون مورخ 31 اردیبهشت ماه با حضور دکتر احمدی مدیر روابط عمومی و مشاور رییس دانشگاه، مسئولین روابط عمومی و نماینده واحد بیماری های غیر واگیر معاونت ها و کارشناسان مدیریت روابط عمومی ستاد تشکیل شد.
در ابتدا دکتر احمدی ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) عنوان کرد: پیرو راه اندازی بسیج ملی کنترل فشار خون، کارگروه اطلاع رسانی توسط مدیریت روابط عمومی تشکیل گردیده تا بتوانیم با برنامه ریزی درست درجهت آگاه سازی مردم گام برداریم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه بیان کرد: این طرح در دو فاز انجام می گیرد که فاز اول آن ، اطلاع رسانی افراد می باشد که از تاریخ 27 اردیبهشت ماه آغاز شد و فاز عملیاتی آن از 17 خرداد تا 15 تیرماه اجرا می شود.
وی افزود: در بسیج ملی کنترل فشارخون باید از ظرفیتهای موجود درمعاونت های مختلف به بهترین نحو استفاده شود.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه این طرح، عمومی است تصریح کرد: باید اقداماتی انجام شود که تاثیرگذار باشد و آگاهی رسانی در این بسیج حائز اهمیت است .
به گفته ایشان تولید محتوا و ارتباط با جامعه به عنوان مهمترین مسئله در بسیج ملی کنترل فشار خون می باشد.
در ادامه اعضای کارگروه اطلاع رسانی ، نقطه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود را برای اجرای هرچه بهتر این طرح ارائه کردند که از مهمترین آنها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- تولید محتوا با هیجان مثبت و هدف مشخص
- اطلاع رسانی از طریق شبکه های اجتماعی
- هماهنگی با ائمه جماعت مراکز تحت پوشش جهت همکاری در بحث اطلاع رسانی
- اطلاع رسانی از طریق سامانه پیامکی دانشگاه جهت اطلاع تمامی افراد تحت پوشش دانشگاه
- برگزاری نشست خبری با حضور اصحاب رسانه
- استفاده از ظرفیت بیمارستانها، داروخانه ها، شهرداری ها و سایر ارگان ها
- هماهنگی با سازمانهای مردم نهاد و استفاده از پتانسیل سفیران سلامت
- ایجاد پایگاههای ثابت و سیار غربالگری فشار خون در جلوی درب دانشگاه و سایر مکان های پر تردد
- بهره بردن از ظرفیت بالای دانشجویان با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 442 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر