• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری دومین نشست کانون مشاورین جوان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳۱ |
برگزاری دومین نشست کانون مشاورین جوان دانشگاه

دومین نشست کانون مجد با محوریت بهبود مسائل بالینی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در حاشیه این نشست سرپرست کانون مجد در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه عنوان کرد: در راستای حرکت با سمت دانشگاه نسل سوم، اولین نشست کانون مجد (مشاورین جوان دانشگاه) در  بهمن ماه سال 96 برگزار شد.
دکتر جامعی بیان کرد: به دلیل تغییرات ساختاری ریاست دانشگاه، دومین نشست امروز با محوریت بهبود مسائل بالینی برگزار گردید.
وی افزود: در این نشست دانشجویان مقاطع بالینی پیراپزشکی، پزشکی، توانبخشی و دستیاران تخصصی حضور دارند که ایده و پیشنهادات خود برای حل مشکلات بالینی  ارائه دادند.
دکتر جامعی خاطر نشان کرد: در راستای برگزاری این نشست، پرسشنامه ای با 5 محور از طریق سامانه پیامک معاونت دانشجویی طراحی  و اطلاعات آن  برای ارائه در دومین نشست کانون مجد گرد آوری شد.
وی اظهار نمود:امیدوارم که کانون مجد که یک نگرش است در بین دانشجویان گسترش پیدا نماید و آنها با مشارکت در سرنوشت خود شریک باشند که این بزرگترین امتیاز است.
دکتر جامعی تصریح کرد: جامعه ای که بین سطح انتظارات و حل مشکلات فاصله باشد، سعادتمند نمی شود.
سرپرست کانون مجد دانشگاه با اشاره به گسترش این مرکز در سطح دانشگاه گفت: این نگرش از زمان ریاست قبل دانشگاه وجود داشته که از توان دانشجویان در اداره و حل مسائل دانشگاه استفاده شود،لذا انتظار می رود دانشجویان نسبت به سرنوشت خود بی تفاوت نباشند وخود به حل مسائل موجود کمک نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 646 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر