دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 994349

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 306

کاربران حاضر در پایگاه: 8

دیدار معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت به همراه کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها شبکه بهداشت با دادستان دادسرای عمومی و رئیس دادگستری بهار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱ |
به منظور هماهنگی در روند درمان بیماران مبتلا به سل و ایدز دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت بهارستان به همراه کارشناسان بیماریهای واگیر و پزشک سل و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری با آقای صادقی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب و جهانشیری معاون دادستان دیدار و گفتگو کردند.
 در این دیدار دکتر سلیمانی جوان ضمن تشکر از همکاری های دادستانی، به نقش آن در حفظ و ارتقای سلامت مردم منطقه تاکید کرد. صادقی دادستان شهرستان نیز ضمن تقدیر از زحمات شبکه بهداشت و درمان ، گفت : دادستانی شهرستان آماده هرگونه همکاری و هماهنگی به منظور حفظ و ارتقای سطح بهداشت و سلامت مردم منطقه است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نیست.
در ادامه این جلسه مروری بر مشکلات اجرایی در روند درمان بیماران شد و راهکارهای قانونی در این موارد بررسی شد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر