• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه بررسی تامین نیروی انسانی و امکانات در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱ |
برگزاری جلسه بررسی تامین نیروی انسانی و امکانات در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون
جلسه بررسی تامین نیروی انسانی و امکانات در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :پیرو آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون، جلسه بررسی خرید تجهیزات و تامین نیروی انسانی داوطلب برای این طرح مورخ اول خرداد ماه در سالن شورا برگزار گردید.

در این جلسه که دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، معاونین، مدیر روابط عمومی و مشاور رئیس دانشگاه، مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت حضور داشتند.

سرپرست دانشگاه عنوان کرد: در بسیج ملی کنترل فشار خون باید کار ساختار مند پیش رود.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: باید یک فراخوان شفاف جهت جذب نیروی همیار داوطلب تدوین شود و پس از مرحله مصاحبه،برنامه یک روزه آموزش برای آنها انجام شود.

‌وی تاکید نمود:هماهنگی های لازم با استانداری جهت استفاده از ظرفیت میز خدمت سازمان‌ها و انتشار پیام های بسیج ملی فشار خون در سربرگ نامه های اداری صورت گیرد.

دکتر کوهپایه زاده اعلام داشت: که با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نسبت به ایجاد پایگاه‌های غربالگری جهت اندازه گیری فشار خون همکاران
 اقدام شود.

در این جلسه نمایندگان معاونت بهداشت گزارشی از عملکرد اجرایی خود در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون را بیان کردند.
 و  همچنین در خصوص جانمایی پایگاه‌های غربالگری و میزان اعتبار لازم برای خرید تجهیزات لازم برای این طرح بحث و بررسی شد.
در ادامه دکتر احمدی مدیر روابط عمومی و مشاور رئیس دانشگاه گزارشی از برگزاری کارگروه اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون ارائه داد.
سپس اعضای ستاد اجرایی بسیج کنترل فشار خون راهکارها و پیشنهادات خود را عنوان نمودند که از مهمترین آنها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
-افزایش حجم اطلاع رسانی به مراکز تحت پوشش
-استفاده حداکثری از ظرفیت بیمارستان‌ها، داروخانه ها
-جذب نیروی همیار داوطلب و ارائه آموزش های لازم برای همکاری در این طرح
- سازماندهی تجهیزات و امکانات در راستای کاهش هزینه
-هماهنگی با مدیریت IT  دانشگاه جهت ایجاد نرم افزارهای کاربردی جهت تسریع در انجام اقدامات لازم
-استفاده از پتانسیل سفیران سلامت و خیرین سازمان‌های مردم نهاد

دفعات مشاهده: 753 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر