• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت بسیج ملی کنترل فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۷ |
برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت بسیج ملی کنترل فشار خون

نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اصحاب رسانه به مناسبت بسیج ملی کنترل فشار خون برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: درراستای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون با همت مدیریت روابط عمومی نشست خبری دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه ، معاونین و مدیران معاونت بهداشت مورخ 7 خردادماه در سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدا دکتر احمدی مدیر روابط عمومی و مشاور رییس دانشگاه ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت امام علی (ع) هدف از برگزاری این نشست را اطلاع رسانی در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون عنوان نمود و افزود: رسانه ها نقش مهمی جهت آگاه سازی مردم و جذب و مشارکت آنها ایفا می نمایند.
سپس سرپرست دانشگاه بیان کرد: این کمپین به دستور وزیر و با همکاری بخشهای مختلف از 27 اردیبهشت ماه آغاز شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد.
دکتر کوهپایه زاده اظهار نمود: از زمان آغاز طرح اقدامات خوبی در سطح استان تهران انجام شده است و در دانشگاه علوم پزشکی ایران با تلاش های معاونت های مختلف شاهد مشارکت خوب برای اجرای این بسیج ملی می باشیم.
همچنین ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شده و اقدامات اجرایی سازماندهی گردیده است.
وی با اشاره به برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران خاطر نشان کرد: این کارکارگروه با محوریت بسیج ملی کنترل فشار خون و با ریاست استاندار تهران برگزار شد تا آمادگی لازم برای سازمانهای ذیربط فراهم شود و بتوان بخوبی این طرح را مدیریت نمود.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: کمپین های دیگری هم در راستای پیشگیری، شناسایی و درمان مشخص برگزار خواهد شد، لذا می توان گفت این برنامه ها یک فرصت برای نظام سلامت است تا همه دست اندرکاران بتوانند به صورت جمعی با یکدیگر همکاری نمایند.
به گفته ایشان روحیه کار تیمی و تشکیلاتی بیشتر از محتوای برنامه ارزش و اهمیت دارد.
سرپرست دانشگاه ، فشارخون را یک عامل مهم بیماری های غیر واگیر برشمرد و افزود: فشار خون به عنوان قاتل خاموش است که سبب ایجاد بیماری های خطرناک می شود.
دکتر کوهپایه زاده ابراز امیدواری کرد: که این پیشنهاد ارزشمند وزارت بهداشت ، وفاق ملی را در بحث پیشگیری افزایش دهد ، همچنین دانشگاه علوم پزشکی ایران هم با استفاده از تمام ظرفیت بخش دولتی و غیر دولتی در این برنامه مشارکت نماید.
در ادامه سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه بیان نمود: این برنامه با دو هدف عمده اطلاع رسانی به آحاد جامعه و غربالگری برای گروه های هدف انجام می شود که آگاهی دادن و حساس نمودن ذهن مردم در اولویت است.
دکتر عشرتی گزارشی از اقدامات انجام شده دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون ارائه کرد و افزود: هماهنگی درون بخشی و برون سازمانی، اطلاع رسانی وسیع ، جذب نیمه از نیروی های مورد نیاز ، مکان یابی و تعیین ایستگاههای مشخص از  اهم برنامه های اجرا شده می باشد.
در این جلسه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه در خصوص مرحله ارجاع افراد بیمار شناسایی شده این طرح توضیح داد و گفت: هدف اصلی معاونت درمان در این برنامه این است که بیماران ارجاعی به بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه سردرگم نشوند و طی یک روال مشخص، خدمات درمانی لازم را دریافت نمایند.
دکتر ولایی معاون غذا و دارو هم از مشارکت گسترده داروخانه های تحت پوشش دانشگاه در این برنامه خبر داد.
سپس جلسه پرسش و پاسخ یا حضور خبرنگاران برگزار شد و هریک از مسئولین در حیطه وظایف خود پاسخ دادند.
گفتنی است مرحله اجرایی  بسیج ملی کنترل فشار خون از 17 خرداد ماه آغاز می شود و تا 15 تیرماه ادامه دارد که افراد می توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده نسبت به اندازه گیری فشار خون و بصورت رایگان اقدام کنند.
همچنین افراد می توانند در سامانه خود اظهاری بسیج ملی کنترل فشارخون ، ثبت نام کنند و اطلاعات خود را تکمیل نمایند.
خبر گزاری مهر :رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ضرورت اطلاع از خطرات پر فشاری خون/مردم باید آگاه شوند

خبر گزاری فارس :سنجش فشارخون یک میلیون و 600 هزار ایرانی

خبر گزاری ایسنا : جزییات غربالگری فشارخون در هفت منطقه تهران

خبر گزاری دانشجو :پویش کنترل فشار خون دانشگاه علوم پزشکی ایران تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد