• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه فوق العاده هیئت امنای دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۸ |
برگزاری جلسه فوق العاده هیئت امنای دانشگاه
جلسه فوق العاده هیئت امنای دانشگاه با حضور مشاور وزیر در امور بین الملل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه: جلسه فوق العاده هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ 8 خرداد ماه و با حضور اعضای هیئت امنا، دکتر اسدی لاری مشاور وزیربهداشت در امور بین الملل ، دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه ، معاونین در سالن شورا برگزار گردید.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن آرزوی قبولی طاعات در ماه رمضان عنوان داشت: این جلسه با هدف ارائه سیاست های دانشگاه، برنامه های عملیاتی و استراتژیک دانشگاه در سال 97 برگزار شده است.
سرپرست دانشگاه با اشاره به بودجه دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 97 ، پنج سیاست کلی را برای دانشگاه مطرح کرد و افزود: بهره وری و ایجاد بیمارستانهای مستقل، پذیرش دانشجوی بین الملل و تاسیس دانشکده داروسازی، توسعه گردشگری سلامت ، تجاری سازی محصولات دانش بنیان و گسترش نظام سلامت از مهمترین برنامه های دانشگاه می باشد .
وی گزارشی از سفر نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران به کشور عراق و شهر بصره ارائه داد و بیان کرد: در راستای همکاری های بین المللی از سوی دانشگاه ایران اجرای طرح جامع نظام سلامت به مسئولین بهداشت و درمان بصره پیشنهاد داده شد و در این راستا تفاهم های همکاری با دانشگاه های جامع ، تکنولوژی و آزاد بصره در حوزه های آموزش ، بهداشت  درمان  گردشگری سلامت ، منعقد شد.
دکتر کوهپایه زاده پیشنهاد ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهر بصره را مطرح و تاکید کرد: به منظور توسعه همکاری های بین المللی باید از این فرصت پیش آمده در شهر بصره استفاده نمود.
سپس دکتر ملکی رییس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه در خصوص برنامه استراتژیک  و عملیاتی مشترک و اختصاصی دانشگاه توضیحات لازم را ارائه داد .
در ادامه دکتر اسدی لاری مشاور وزیر بهداشت در امور بین الملل در مورد بین المللی سازی و گردشگری سلامت سخنرانی نمود و تصریح کرد: با توجه به ضرورت همکاری های بین المللی ، طرح آمایشی دانشگاهها  با هدف ارتقاء وضعیت آنها تنظیم شده است و انتظار می رود دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه آموزش ، ارائه خدمات نظام سلامت ، تبادل استاد و دانشجو ، توریسم درمانی و برگزاری های دوره های تکمیلی بویژه در رشته های پرستاری و توانبخشی با کشورهای تعیین شده از جمله شهر بصره همکاری نمایند.
گفتنی است در این جلسه اعضای هیئت امنا با پیشنهاد ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهر بصره و برنامه عملیاتی و استراتژیک دانشگاه در جلسه موافقت کردند.

دفعات مشاهده: 818 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر