• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تقدیر و تشکر دکتر کوهپایه زاده از تلاشها و خدمات دکتر حسین مبارکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۳ |
تقدیر و تشکر دکتر کوهپایه زاده از تلاشها و خدمات دکتر حسین مبارکی
سرپرست دانشگاه از تلاشها و خدمات دکتر حسین مبارکی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تقدیر نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه در پیامی از تلاشها و خدمات تقدیر کرد.
متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حسین مبارکی
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام

بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه‌ای و انسانی آنان به منظور خدمت خدا پسندانه به مردم و کمک به رشد و شکوفایی سلامت، سعادت و خوشبختی همگان از طریق زمینه سازی در جهت تبلور اعتلا و بالندگی همه جانبه استعدادهای الهی نیک و سازنده و توانمندی های پیدا و نهان آنان است.
 یقیناً مساعی بی شائبه جنابعالی در زمان تصدی معاونت توسعه مدیریت و منابع نقش به سزایی در توسعه و پیشرفت همه جانبه دانشگاه ایفا نموده است.
به پاس خدمت ارزشمند شما برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز نموده و توفیق روزافزونتان، در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 916 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر