• پایگاه فرهنگسازی سلامت

انتصاب دکتر محسن عباسی به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۹ |
انتصاب دکتر محسن عباسی به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد
دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه طی حکمی دکتر محسن عباسی را به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد منصوب نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن حکم به شرح ذیل است :

جناب آقای دکتر محسن عباسی
عضو محترم هیأت علمی

باسلام واحترام
         نظر به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی ارزشمند جنابعالی به مـوجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد منصوب می شوید تا در چهارچوب قوانین و مقررات مربوطه انجــام وظیفه نمایید.
         امید است با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه آن مرکز، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت اعضای هیات علمی، پزشکان و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره مندی از روش های نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی درجهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید. از درگاه خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون آرزومندم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

دفعات مشاهده: 1176 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر